Activiteiten in buurtkamer wilnis

Wilnis – Het heeft even stilgelegen maar sinds 17 januari jl. is de Buurtkamer Wilnis weer elke dinsdag geopend van 10:00 tot 12:00 uur. Tijd voor een praatje, kopje koffie, op de hoogte blijven van activiteiten in het dorp, lezen van een krantje of tijdschrift, spelletjes doen, creatief bezig zijn, maar vooral gezelligheid. Er hoeft niets, maar er kan van alles. Spreekt dit u aan of wilt u graag als vrijwilliger aan de gang, kom dan gezellig langs op dinsdagochtend.

Elke woensdagochtend komt in de Buurtkamer Wilnis van 10:00 tot 12:30 uur een groepje bij elkaar om te bewegen. Deze activiteiten zijn speciaal opgezet voor mensen die niet meer zo intensief willen of kunnen sporten, maar die het wel fijn vinden om in een groepje wat meer aan beweging te doen.

In de Buurtkamer in Wilnis komt elke maandagmorgen van 10:00 tot 12:00 uur de internationale groep ‘Hart voor Vrouwen’ samen. De Hart voor vrouwenkamer in Wilnis is een veilige plek voor vrouwen uit verschillende culturen om elkaar te ontmoeten, samen koffie en thee te drinken, met elkaar te praten en om naar elkaar te luisteren. Het is een laagdrempelige, fijne en gezellige plek om te oefenen met Nederlands spreken en luisteren.

De Buurtkamer Wilnis is nog op zoek naar een vrijwilliger.

Neem voor meer informatie en/of aanmelden als vrijwilliger contact op met Floor de Boer via f.deboer@stdb.nl of op 06 86 81 77 62 of met Jacqueline Sluijs via j.sluijs@stdb.nl of op 06 59 81 22 79.

Geplaatst door: Ferry MulderCultuurNieuwsWilnisbewegenbuurtkamer wilnisbuurtkamersfloor de boergemeente de ronde venenhart voor vrouwenjacqueline sluijsrtv ronde venenstichting steunpunt tympaan de baatvrijwilligers gezochtwelzijnzorg


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×