Participatietraject ontwikkeling plashoeve-locatie

Vinkeveen– Het terrein van het iconische café-restaurant en hotel De Plashoeve krijgt een nieuwe inrichting. Initiatiefnemer JeeGee Vastgoed ontwikkelt hier nieuwe woningen. Om te komen tot een invulling die past bij de wensen van de omgeving en bij de behoeften van deze tijd, wordt het ontwerp voor dit nieuwbouwproject in nauwe samenspraak met (direct) omwonenden gemaakt.

Het terrein van De Plashoeve is een iconische plek met, voor veel mensen, vele herinneringen. Het terrein is echter verouderd en vervuild. De gebouwen zijn slecht onderhouden en het terrein oogt rommelig. Initiatiefnemer JeeGee Vastgoed heeft de ambitie een nieuw plan voor het terrein te ontwikkelen, dat past bij de allure van de Baambrugse Zuwe en dat aansluit bij wensen en behoeften van de directe omgeving. 

Om de eerste behoeften en zorgen te peilen, voerde de initiatiefnemer in de afgelopen maanden verkennende gesprekken met direct omwonenden en belanghebbenden, zoals de diverse Verenigingen van Eigenaren. Het betrokken architectenbureau Mulleners + Mulleners vertaalde vervolgens de ambities van de initiatiefnemer en de door de omgeving genoemde aandachtspunten naar een schetsontwerp.

In november en december organiseert JeeGee Vastgoed meerdere bijeenkomsten om met direct omwonenden en belanghebbenden in gesprek te gaan over mogelijke scenario’s voor de invulling van het terrein. Zo gaat de initiatiefnemer samen met de buurt op zoek naar een passend plan voor het Plashoeve-terrein.

Kijk voor meer informatie over project Waterfront Vinkeveen www.waterfrontvinkeveen.nl. Geïnteresseerden kunnen zich op deze website ook inschrijven voor een nieuwsbrief. Met vragen en/of opmerkingen, kan contact worden opgenomen via het reactieformulier op de website of via info@waterfrontvinkeveen.nl.EconomieGemeenteNieuwsVinkeveenWaverveenbaambrugse zuwede plashoevegemeente de ronde venenjeegee vastgoedontwikkeling plashoeve terreinparticipatieprojectplashoeve terreinrtv ronde venenvinkeveenwaterfront vinkeveen view on amsterdamwoningen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×