Tympaan-de baat zoekt vrijwilligers tuin- en klussendienst

De Ronde Venen – Tympaan-De Baat is op zoek naar vrijwilligers voor de Tuin- en Klussendienst.

Als vrijwilliger van de Tuin- en Klussendienst voer je kleine werkzaamheden uit in en om het huis bij (oudere) mensen met een kleine beurs, die hiertoe zelf niet in staat zijn en ook geen beroep kunnen doen op familie, buren en/of kennissen. De werkzaamheden kunnen bestaan uit kleine reparaties of het ophangen van een lamp of een plankje. De tuinklussen kunnen bestaan uit onkruid wieden, struiken snoeien of een tuin winter- of zomerklaar maken.

Je werkt bij mensen die vaak alleen zijn en die je hulp erg waarderen. In overleg wordt iedere keer bepaald of je een klus wil of kan aannemen. Dit alles voor een vrijwilligersvergoeding.

Als vrijwilliger van Tympaan-De Baat maak je deel uit van een gezellig team, met jaarlijkse uitjes en borrels en natuurlijk regelmatig contact met collega-vrijwilligers.

Tympaan-De Baat vraagt een dagdeel beschikbaarheid per week en een Verklaring Omtrent Gedrag (in overleg met de stichting).

Interesse? Neem dan contact op via (0297) 230280 of per e-mail via e.both@stdb.nl. Er volgt dan  een kennismakingsgesprek waarin verdere informatie over het werk wordt gegeven.AbcoudeBaambruggeEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisgemeente de ronde venenrtv ronde venentuin en klussendiensttympaan de baatvrijwilligerswerk


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×