Veiling in de angstelborgh voor duofiets

Abcoude – Tympaan-De Baat organiseert op zaterdag 30 oktober a.s. een veiling in de Angstelborgh in Abcoude. De opbrengst daarvan is bestemd voor de aanschaf van een duofiets voor de Angstelborgh.

Tympaan-De Baat is enthousiast: “Naar aanleiding van een oproep eerder hebben wij prachtige donaties ontvangen die we mogen veilen voor de aanschaf van de Duofiets. ‘Kavels’ die we op dit moment al binnen hebben voor verkoop zijn van goede tot zeer goede kwaliteit. Zo ontvingen wij kunstwerken van Goos Doorn, Jan Vluggen, Françoise Aguillard, Van Kempen, maar ook van Jan Kranendonk, Wil de Goyer, Hubrecht Duijker en anderen”.

Het Fietshuys Abcoude, Keurslagerij Pouw Abcoude B.V., Remko’s brood & taartjes, Boutique des Fleurs, Delicatessenzaak Phil & Déjean en de Readshop sponsoren de actie en de door hen aangeboden artikelen mogen ook worden geveild. ”Van een moderne regenton tot een heuse Cona Coffeemaker Size D, van hippe vintagekoffertjes en tassen tot een mooi wijnrek, van een fiets tot een televisie, kortom een heel breed assortiment en voor ieder wat wils.”

Iedereen is van harte welkom op zaterdagmiddag 30 oktober in de Angstelborgh aan de Dorpszicht 22 te Abcoude. Inloop is vanaf 14:30 uur, terwijl de veiling start om 15:00 uur. 

Veilingmeester’ is de heer Langenberg, de ‘notaris’ is mevrouw Egger.AbcoudeBaambruggeCultuurEconomieNieuwsabcoudeangstelborgh abcoudeduofietsgemeente de ronde venenrtv ronde venentympaan de baatveiling


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×