Lezing '1 ons pangiblauw en 3 kan rauwelijn oly' afgelast

De Ronde Venen – Vanwege de recente ontwikkelingen rond het Covid-19-virus en de hieruit voortvloeiende maatregelen die sinds afgelopen 13 november jl. gelden, is de Historische Vereniging De Proosdijlanden niet in staat om de eerder aangekondigde jaarlijkse algemene najaarsvergadering en de daaraan gekoppelde lezing van donderdag 18 november a.s. door te laten gaan.

Zodra de omstandigheden dit weer toelaten zal een nieuwe datum worden vastgesteld. De lezing: ‘1 ons Pangiblauw en 3 kan Rauwelijn oly’ is derhalve tot nader order uitgesteld.

Het bijzondere verhaal van Greet en Marjolein Stappers achter een honderdvijftig jaar oude brief en de merkwaardige en vooral ook wetenswaardige omstandigheden in een schildersbedrijf in de negentiende eeuw krijgt een nieuwe kans, zodra dit weer mogelijk is.. AbcoudeBaambruggeCultuurEconomieMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisafgelastcoronacoronamaatregelenCultuurgemeente de ronde venenhistoriehistorische vereniging de proosdijlandenlezing greet stappers - mulckhuysemarjolein stappersmulckhuysertv ronde venenvinkeveen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×