Pk sport bosdijkloop 2022 afgelast

Vinkeveen – De PK Sport Bosdijkloop, die op zondag 20 februari a.s. voor de 43ste keer zou plaatsvinden in Vinkeveen, gaat net als in 2021 niet door. Toer Trim Club De Merel, die het evenement organiseert, heeft moeten besluiten de hardloopwedstrijd te verplaatsen naar 2023.

Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat het coronavirus hiervan de oorzaak is. De gezondheid van alle deelnemers, vrijwilligers en supporters gaat boven alles en hierdoor vindt TTC De Merel het niet verantwoord om de PK Sport Bosdijkloop in 2022 te organiseren. Lopers die zich al hadden ingeschreven, ontvangen bericht.

TTC De Merel vindt het ontzettend jammer, maar kijkt ook graag vooruit. Ze hopen volgend jaar weer een “normale” PK Sport Bosdijkloop te organiseren op zondag 19 februari 2023 in Vinkeveen.AbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsSportVinkeveenWaverveenWilnisafgelastcoronacoronamaatregelengemeente de ronde venenpk sport bosdijklooprtv ronde venenSportvinkeveen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×