Kunstkado in winkelcentrum de lindeboom in mijdrecht

Mijdrecht – Kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen organiseert elk jaar in de laatste twee weekeindes van november ‘KunstKado’. Door de coronamaatregelen kon dit bijzondere kunstevenement in 2020 op het laatste moment niet doorgaan. Dit jaar vindt KunstKado plaats op zaterdag en zondag 20, 21, 27 en 28 november, van 12:00 tot 17.00 uur, in de pop-up galerie in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht.

KunstKado vindt niet voor niets vlak voor de feestdagen plaats. Leden van KunstRondeVenen bieden tijdens de openingsdagen kleine, grote, aparte én betaalbare kunst aan, die zeer geschikt is als sinterklaas- of kerstcadeau.

Deze keer nemen twaalf kunstenaars aan het evenement deel. Het aangeboden werk loopt uiteen van tekeningen en schilderijen, beelden, keramiek, sieraden en glasobjecten tot kunstzinnige fotografie.

De verkoopexpositie vindt plaats in de galerie op Lindeboom 7, maar dank zij de medewerking van het vastgoedbedrijf krijgt KunstRondeVenen ook de naastgelegen, voormalige winkel van D-Reizen voor deze gelegenheid ter beschikking.

Het draait bij KunstKado vooral om betaalbare kunst, die je met Sinterklaas of Kerst cadeau kunt geven. Het betreft allemaal unieke kunstvoorwerpen. Het ‘grotere werk’, zoals beelden en schilderijen valt in een hogere prijsklasse, maar is voor deze gelegenheid ook relatief laag geprijsd.

Kijk voor meer informatie op www.kunstrondevenen.nl.AbcoudeBaambruggeCultuurEconomieMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilniscadeauCultuurgemeente de ronde venenkerstfeestkunstkunstkadokunstrondevenenkunstwerkenrtv ronde venensinterklaaswinkelcentrum de lindeboom

Meer in dossier cadeau

Meer in dossier cadeau


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×