Amstelaquaduct dicht door onderhoud

De Ronde Venen – De provincie Noord-Holland voert in de avond en nacht van 25 op 26 november 2021 onderhoud uit aan het Amstelaquaduct in de N201 tussen de gemeenten Uithoorn en De Ronde Venen. Het verkeer op de N201 wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.

De N201 wordt ter hoogte van het Amstelaquaduct afgesloten van donderdagavond 25 november 19:00 uur tot vrijdagochtend 26 november 06:00 uur.

Lokaal verkeer tussen het kruispunt Amsterdamseweg met de N201 in Uithoorn en de aansluiting met de N196 in De Ronde Venen wordt met gele borden omgeleid via de Amsterdamseweg en de N196 (en vice versa). Doorgaand verkeer wordt via de A9 geleid.

Het is noodzakelijk het Amstelaquaduct drie keer per jaar volledig af te sluiten voor onderhoud. Dit om de veiligheid van het onderhoudspersoneel te waarborgen en de werkzaamheden sneller te kunnen uitvoeren. De wanden en markeringen worden gereinigd, zwerfvuil wordt verwijderd en de riolering en veiligheidsmiddelen worden gecontroleerd. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen, zijn de werkzaamheden ’s nachts. 

Met vragen over werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800 – 0200 600 (gratis) of per e-mail via servicepunt@noord-holland.nl.AbcoudeBaambruggeEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisamstelaquaductamstelhoekgemeente de ronde venenmobiliteitn196n201n201 afgeslotenonderhoud amstel aquaductprovincie noord-hollandrtv ronde venenuithoorn


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×