Inloophuis 't anker sluit tijdelijk de deuren

De Ronde Venen – Bestuur en coördinatoren van Inloophuis ’t Anker hebben na de persconferentie over de coronasituatie van  vrijdag 12 november jl. besloten hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en het Inloophuis drie weken te sluiten.

Tijdens de persconferentie werd een dringend beroep gedaan op iedereen contacten zo veel mogelijk te beperken. Omdat ’t Anker een veilige ontmoetingsplek wil zijn voor iedereen die ‘geraakt’ is door kanker en omdat veel gasten kwetsbaar zijn, sluit ’t Anker gedurende – voorlopig – drie weken.

Dinsdag 7 december hopen de vrijwilligers van ‘t Anker weer gasten te kunnen ontvangen; er zal vanaf dan naar de QR-code gevraagd worden. Op deze wijze hoopt ’t Anker het ontvangen zo veilig mogelijk te doen.

Kijk voor nadere inlichtingen over Inloophuis ’t Anker en over de gehoopte heropening op www.inloophuishetanker.nl.AbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisgemeente de ronde veneninloophuis t ankerkankerrtv ronde venensociaal domein


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×