Ontdek het repair cafe baambrugge

Baambrugge – Dinsdag 7 december a.s. is er weer een Repair Café in Baambrugge.

Het Repair Café Baambrugge moet echt nog ontdekt worden, want het heeft nog niet zo heel veel klandizie, terwijl er wel een topnaaister, een sierradenmaker/hersteller op u zitten te wachten!

Binnenkort is het kerst en zou het niet geweldig zijn om een sieraad dat al jaren stuk in de kast ligt eens te laten herstellen? Of die jurk waarvan de rits stuk is eens te laten maken, zodat u weer kunt schitteren op een kerstfeest? Is uw moeders lamp al jaren stuk? Verras haar met die lamp die hersteld is door de reparateur van het Repair Café.

U bent van harte welkom op elke  eerste dinsdag van de maand, nu 7 december a.s, van 10:00 tot 12:00 uur in Dorpshuis De 5 Bogen aan de Prinses Margrietstraat 10 in Baambrugge.AbcoudeBaambruggeEconomieNieuwscirculaire economiecirculaire samenlevingdorpshuis de vijf bogen baambruggeeerste dinsdag van de maandgemeente de ronde venenrepair cafe baambruggertv ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×