Ronde venen belang brengt lichtpuntjes bij verzorgingshuizen

De Ronde Venen – Nog net voor de feestdagen heeft Ronde Venen Belang (RVB) verzorgingshuizen en inwoners van De Ronde Venen van lichtpuntjes voorzien. In deze donkere tijd is het belangrijk dat we naar elkaar omkijken en dat we de meest kwetsbare inwoners niet vergeten. Met deze lichtpuntjes wil RVB ouderen een gelukkig en bovenal gezond 2022 wensen.  Hopelijk verzacht dit initiatief van RVB de lastige tijd waarin ouderen zich bevinden.

De lichtpuntjes zijn coronaproof afgeleverd bij een aantal verzorgingstehuizen in de gemeente. Raadslid Yvonne van den Heerik bracht in Abcoude lichtpuntjes rond. Kandidaat-raadsleden Astrid de Deugd en Gert Luijer brachten de lichtpuntjes langs bij Zonnehuis Zuiderhof en Careyn Maria-Oord in Vinkeveen. Lijsttrekker Maarten van der Greft heeft de lichtpuntjes afgeleverd bij Zonnehuis Majella en Steun en Toeverlaat Residentie in Mijdrecht.  

Campagneleider en kandidaat-raadslid Marcelle Buitendam: “Ronde Venen Belang heeft de afgelopen periode veel tijd gestoken in contact met de inwoner. De komende verkiezingscampagne komt RVB met genoeg bijzondere acties rondom het thema Hart voor de inwoner!”AbcoudeBaambruggeMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisastrid de deugdcampagneleider marcelle buitendamcareyn maria oordgemeente de ronde venengemeenteraadsverkiezingen 2022gert luijerlichtpuntjesmaarten van der greftpolitiekronde venen belangrtv ronde venensteun en toeverlaat residentieverzorgingshuizenyvonne van den heerikzonnehuis majellazonnehuis zuiderhof

Meer in dossier astrid de deugd

Meer in dossier astrid de deugd


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×