Hart onder de riem voor rondeveense hulpdiensten

De Ronde Venen – Het is al jaren traditie dat het CDA in De Ronde Venen op oudejaarsdag oliebollen en appelflappen langsbrengt bij de politie en de brandweer in de gemeente. Ook deze keer gingen wethouder Rein Kroon, fractievoorzitster Simone Borgstede en gemeenteraadslid Coos Brouwer weer op pad. De oliebollen en appelflappen waren die ochtend vers gebakken.

Na een bezoek aan de politiepost in Mijdrecht werd de lekkernij ook langsgebracht bij de Brandweer in Wilnis, Mijdrecht en Vinkeveen. Bij die laatste brandweerpost werden Borgstede en Brouwer gelijk bijgepraat over de laatste ontwikkelingen bij de brandweer. De mannen vroegen aandacht voor de speciale materialen die de brandweer gebruikt op de Vinkeveense Plassen. De kazernes worden gerenoveerd en men maakt zich zorgen of er nog wel genoeg plek is voor alle speciale reddingsvoertuigen.

Het CDA vindt dat de voertuigen en de specifieke kennis van de Vinkeveense brandweer niet in het gedrang mogen komen, en zegde toe zich hiervoor te blijven inzetten.MijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisappelflappenbrandweer mijdrechtbrandweer vinkeveenbrandweer wilniscda de ronde venencoos brouwergemeente de ronde venengemeenteraadsverkiezingen 2022hulpdienstenjaarwisselingoliebollenpolitie mijdrechtravurtv ronde venensimone borgstedespeciale reddingsvoertuigenvinkeveense plassenwethouder rein kroon

Meer in dossier appelflappen

Meer in dossier appelflappen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×