Directeur mieke telder neemt afscheid van tympaan-de baat

Ronde Venen – Donderdag 23 december jl. was de laatste werkdag van Mieke Telder, directeur van de sociale welzijnsorganisatie Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat.

Mieke is op 1 juni 2002 begonnen als directeur van Welzijn Ouderen De Ronde Venen. Destijds een kleine organisatie met twee medewerkers en ongeveer 10 vrijwilligers. Onder haar leiding konden mensen zich ontwikkelen en groeide de organisatie in diensten, omvang, gebied en impact voor zowel jong als oud. Hierdoor is Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat gegroeid naar een team van ca. 40 medewerkers en bijna 600 vrijwilligers: een welzijnsorganisatie in de gemeente De Ronde Venen en Uithoorn waar men niet omheen kan!

Het bestuur bedankt Mieke voor haar bijna 20 jaar lange verbintenis aan de organisatie en voor haar tomeloze enthousiasme, inspiratie, bevlogenheid en de goede gesprekken.

De functie van Mieke wordt voorlopig op interim basis ingevuld door Ron Deurloo. Doorzijn betrokkenheid bij verschillende maatschappelijke activiteiten is hij geen onbekende in De Ronde Venen. Het bestuur heet Ron van harte welkom en wenst hem veel plezier bij de Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat.

Kijk HIER voor het interview dat RTV Ronde Venen met Mieke Telder voerde over haar vertrek.AbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisgemeente de ronde venengemeente uithoorninterim managermieke telderron deurloortv ronde venensociaal domeinstichting servicepunt de baatvertrekt


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×