Al 1900 waardebonnen energiebesparende producten ingewisseld

De Ronde Venen – Onlangs ontvingen alle huurders in De Ronde Venen een waardebon van € 70 cadeau voor energiebesparende producten. Hiermee kopen zij eenvoudig energiebesparende producten. In 2 maanden tijd wisselden al ruim 1.900 inwoners de waardebon in. Samen besparen zij volgens Milieu Centraal hiermee ongeveer € 145.000 op hun energierekening.

Tot 31 juli 2022 is de waardebon om te wisselen. Dit kan bij bouwmarkten, in een (web)winkel of bij een ondernemer in de buurt.

Veel bewoners weten niet dat zij heel goed met kleine ingrepen hun energierekening al flink kunnen verlagen. Zo verbruiken ledlampen 90% minder energie dan gloeilampen en kan het aanbrengen van tochtstrips in naden en kieren leiden tot een besparing van € 170 per jaar. Minder tocht maakt het binnenklimaat bovendien een stuk prettiger.

De drie meest gekochte energiebesparende producten met de waardebon zijn:

1. Ledlampen: vervang oude lampen voor Ledlampen. Die gaan 9x zo lang mee als gloeilampen
2. Energiebespaarbox: keuzestress? Kies een kant-en-klare energiebespaarbox met allerlei handige producten
3. Radiatorventilator: met een radiatorventilator is het huis sneller warm met minder energie

Het inwisselen van de waardebon is heel simpel. Ga naar www.winstuitjewoning.nl/derondevenen. Hier staan directe links naar gekoppelde winkels in de buurt en naar webshops. Upload na het kopen van de energiebesparende producten de kassabon op de website van Winst uit je woning, en krijg maximaal € 70.

Direct een waardebon inwisselen voor een box vol energiebesparende producten kan bij Optie1 aan de Dorpsstraat 74d in Mijdrecht. In deze box zitten verschillende producten waarmee inwoners eenvoudig energie besparen. Wel moet een afspraak gemaakt worden vanwege de coronamaatregelen. Bel of stuur een Whatsapp-bericht naar Optie1 via (0297) 76 91 48.

Vragen of opmerkingen over de waardebon? Of hulp nodig bij het verzilveren? Lees de veelgestelde vragen op www.winstuitjewoning.nl/derondevenen. Ook is Winst uit je Woning telefonisch te bereiken op (023) 583 69 36. De medewerkers van het Servicepunt helpen inwoners die het lastig vinden om de waardebon te gebruiken graag. Bel voor het maken van een afspraak naar (0297) 58 76 00.AbcoudeBaambruggeEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisduurzaamheidenergiebespaarboxenergiebesparende productenenergiebesparinggemeente de ronde venenledlampenoptie1 mijdrechtrtv ronde venenservicepunt de ronde venenwaardebon voor huurderswinst uit je woning


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×