A2 was afgesloten vanwege bedreigende situatie john van den heuvel

Tussen Maarssen en Breukelen stonden lange files op de A2 vanmiddag. De snelweg was aan beide kanten afgesloten vanwege een politieactie. Volgens de Telegraaf heeft de actie te maken met een bedreigende situatie rondom journalist John van den Heuvel.

“Het klopt dat er vanmiddag rond Amsterdam een incident is geweest, waarbij mijn beveiligers een voorzorg protocol hebben gevolgd en er extra veiligheidsmaatregelen zijn getroffen”, reageert misdaadjournalist John van den Heuvel tegenover De Telegraaf.  De politie heeft aan de NOS bevestigd dat het gaat om een te beveiligen persoon, maar wil niet zeggen of het inderdaad om de misdaadjournalist gaat.

A2 afgesloten 

Tussen 13.00 en 13.30 uur werd de snelweg in beide richtingen afgesloten. Rond 14.30 uur werd de A2 weer vrijgegeven. De Landelijke Eenheid van de politie laat weten dat er een verdachte aangehouden is.GemeenteNieuwsa2A2 afgezetbreukelenfileJohn van den Heuvelmaarssenpolitiepolitieactieverdachte


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×