Ouders lokaal organiseert workshop 'positief opvoeden'

De Ronde Venen – Woensdagavond 19 januari a.s. organiseert Ouders Lokaal een avond voor ouders die hun kinderen positief willen opvoeden. De (zoom)workshop is interactief en bedoeld voor ouders van kinderen in de leeftijd tot 12 jaar.

Iedereen doet zijn/haar best om hun kinderen zo goed mogelijk op te voeden. Tegelijkertijd is het soms best lastig. Dit is niet gek, want niemand heeft er een opleiding voor gedaan, ieder kind is weer anders en vaak heeft je partner ook weer andere ideeën. Daarom is het heel normaal dat je af en toe worstelt hoe je het beste om kunt gaan met ruzie, gezeur, schermstrijd en niet luisterende kinderen.

Door op een positieve manier kinderen op te voeden zullen zij zich bemoedigd voelen en meer leren handelen vanuit een intrinsieke motivatie. Hierdoor voelen zowel ouders als kind zich respectvol behandeld, met als gevolg dat je samen tot oplossingen komt, zonder te straffen of te belonen. Respect en bemoediging werken namelijk veel beter! In deze workshop laat Valerie Ritchie je zien én ervaren hoe je dat aanpakt.

Valerie Ritchie is moeder van drie kinderen (13, 11 en 8 jaar) en zij is psycholoog, Internationaal PCI Opvoed Coach, Positive Discipline Educator en ExpatExpert. Haar doel is ouders te helpen de ouder te zijn die zij willen zijn, zodat kinderen kunnen bloeien en ouders met vertrouwen en plezier kunnen opvoeden.

De workshop via Zoom is voor ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd 2 tot 12 jaar. Deelname is gratis na aanmelding via de website www.ouderslokaal.nl. Na aanmelding worden de inloggegevens verstrekt.AbcoudeBaambruggeMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilniscoronacoronamaatregelengemeente de ronde veneninternationaal pci opvoed coachopvoedenouders lokaalpsycholoogrtv ronde venenvalerie ritchieworkshop positief opvoedenzoomzorg


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×