Geldpunt helpt bij aanvraag energietoeslag

De Ronde Venen – Problemen bij het aanvragen van de energietoeslag? Het Geldpunt helpt u graag bij de aanvraag daarvan bij de gemeente. Bel met het Servicepunt op (0297) 58 76 00 en er wordt zo snel mogelijk een persoonlijke afspraak gemaakt.

Inwoners die een bijstandsuitkering ontvangen krijgen de energietoeslag automatisch. Vanaf 16 mei kunnen ook inwoners met een ander inkomen dan de bijstand deze toeslag aanvragen. Voorwaarde is dat het maximale inkomen niet te hoog is.

De aanvraag kan alleen digitaal gedaan worden via een link op de website van de gemeente. Daarvoor is een DigiD en een ID-bewijs noodzakelijk. Heeft u hulp nodig bij de aanvraag dan helpen de vrijwilligers van het Geldpunt graag.

Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak met het Servicepunt.AbcoudeBaambruggeEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisenergiekosten stijgenenergietoeslag lage inkomensgeldpuntgemeente de ronde venenrtv ronde venenservicepunt de ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×