Gouden knvb-speld voor herman sloothaak

Mijdrecht – Tijdens de lancering van het Jubileummagazine ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van SV Argon op zondag 15 mei jl, was er een speciaal moment voor de al 50 jaar actieve vrijwilliger, en sinds begin 2022 Erelid van SV Argon, Herman Sloothaak.

Herman is al actief als vrijwilliger sinds SV Argon is opgericht. De lijst van functies die hij heeft vervuld is te lang om te vermelden. Van jeugdbestuurslid vanaf de start in 1971 tot scheidsrechter, en van omroeper tot verantwoordelijke voor de communicatie inclusief de website en alles wat dan nog vergeten wordt. Herman heeft het allemaal gedaan en hij doet het nog steeds, en zoals hij zondag 15 mei jl. heeft aangegeven, gaat hij hier in ieder geval nog wel een jaar of 10 mee door!

Herman werd tijdens de lancering, onder toeziend oog van zijn volledige gezin en vele aanwezigen, naar voren geroepen door KNVB-ambassadeur Wietse Jelles, die hem de zeer zelden uitgereikte Gouden Speld van de KNVB voor bewezen diensten voor de voetbalsport in het algemeen, en voor SV Argon in het bijzonder, opspeldde. De Gouden Speld, die bestaat uit een gouden speld en een oorkonde, is de hoogste onderscheiding die een vrijwilliger vanuit de KNVB kan ontvangen.

Herman was zichtbaar geroerd door dit moment, en sprak de legendarische woorden “ik ben verguld, dat ik dit nog van de KNVB kon verwachten.”

Foto: SV ArgonMijdrechtNieuwsSport50 jaargemeente de ronde venengouden speldherman sloothaakjubileum magazineknvbMijdrechtrtv ronde venenSportsv argon mijdrechtvoetbalwietse jelles

Meer in dossier 50 jaar

Meer in dossier 50 jaar


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×