Deze week in nieuwsronde 19 (elk hele uur)

++   In de zomermaanden wordt in Abcoude één keer per maand een viswedstrijd georganiseerd voor mensen met een beperking en voor zestig plussers. De stichting is hard op zoek naar vrijwilligers om te helpen.  

++   Het was een prachtige route om te fietsen langs gepassioneerde kunstenaars: de atelierroute Abcoude

++   Lisa van Dijk is Molenaar in Opleiding op de Oostzijdse Molen in Abcoude, ook wel bekend als de Mondriaanmolen

++   In het rampjaar 1672 staat het Spaanse leger staat aan de Vecht maar wordt tegengehouden door de ondergelopen Hollandse Waterlinie. In deze aflevering vertelt Daan Wolfert over de gebeurtenissen in Abcoude en WilnisAbcoudeBaambruggeCultuurNieuwsSportWilnis


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×