Exposities kunstrondevenen in aanloop naar atelier route

Mijdrecht –  Kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen is alweer volop bezig met de organisatie van de tweejaarlijkse Atelier Route, die op 27 en 28 mei a.s. wordt georganiseerd. Er worden o.m. gesprekken gevoerd met beheerders van mogelijke expositieruimtes, en inmiddels is al voor een aantal van die locaties een toezegging verkregen.

Tijdens de Atelier Route laten de leden van de kunstenaarsvereniging in alle kernen van de gemeente De Ronde Venen hun werk zien. Er zullen dan groepsexposities op een aantal locaties worden ingericht en een groot aantal kunstenaars zal hun atelier openstellen voor het publiek. In totaal zal men op zo’n dertig locaties kennis kunnen maken met kunst en met de makers.

In de aanloop naar de Atelier Route worden ook in de nieuwe galerie van KunstRondeVenen in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht, al enkele exposities ingericht om zo de interesse in het werk van de lokale kunstenaars te stimuleren.

Deze maand is in de galerie een nieuwe expositie ingericht met werk van Christine Bergkamp, Elianne Groenhart en Dorien Vos. De expositie is te bezichtigen op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur. Van Christine zijn aardewerk objecten, tekeningen en schilderijen te zien. Elianne stelt haar abstracte schilderijen tentoon en Dorien exposeert zowel realistische- als abstracte schilderijen.  

Kijk voor meer informatie over de exposanten en de andere leden van de kunstenaarsvereniging op  https://kunstrondevenen.nl/ . Ook op de Facebook-pagina zijn de activiteiten van KunstRondeVenen te volgen.

Op de foto’s: de galerie in De Lindeboom in Mijdrecht en enkele kunstwerken van exposanten

Geplaatst door: Ferry MulderCultuurMijdrechtNieuwschristine bergkampCultuurgalerie de lindeboom mijdrechtgemeente de ronde venenkunstkunstenaarsvereniging kunstrondevenenrtv ronde venenwinkelcentrum de lindeboom mijdrecht


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×