Servicepunt vinkeveen medio april weer gedeeltelijk open

Vinkeveen – Het Servicepunt Vinkeveen, dat onlangs uit veiligheidsoverwegingen de deuren sloot, gaat binnenkort weer open, zij het voor een beperkt aantal uren. Dit vertelde wethouder Cees van Uden vorige week donderdagavond tijdens de politieke commissie.

Hij legde uit dat in het Servicepunten Vinkeveen en Wilnis sprake was van een enkelvoudige bezetting, d.w.z. dat er per Servicepunt een persoon aanwezig was tijdens de openingsuren. Omdat de veiligheidsprotocollen aangeven dat per locatie twee personen aanwezig moeten zijn, en omdat in het Servicepunt Wilnis ruimte is voor twee personen, is besloten het Servicepunt Vinkeveen te sluiten. De medewerker in Vinkeveen sluit voorlopig aan bij die van Wilnis. 

Na overleg met Tympaan-De Baat waarvan de Servicepunten een onderdeel zijn, is besloten het Servicepunt Vinkeveen in de week van 10 april weer te openen, zij het voor twee dagen in de week. Het Servicepunt zal voorlopig gevestigd worden in het Gezondheidscentrum Vinkeveen, waar meerdere personen werken, zodat het Servicepunt voorlopig toch met een enkelvoudige bezetting gedurende twee dagen in de week kan doorwerken. De dubbele bezetting in Wilnis blijft voorlopig. 

Wethouder Van Uden gaf ook aan dat de gemeente zoekt naar een oplossing voor de lange termijn, waarbij ook de Bibliotheek Vinkeveen betrokken is. De Bibliotheek Vinkeveen houdt de onlangs gewijzigde openingstijden.

Op de foto: wethouder Cees van Uden tijdens de politieke commissie.

Geplaatst door Ferry MulderCultuurGemeenteNieuwsVinkeveenWaverveende ronde venengemeente de ronde venenpolitieke commissiertv ronde venenservicepunt vinkeveenservicepunten de ronde venenservicepunten tympaan de baatsociaal domeinwethouder cees van uden


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×