Deze week in nieuwsronde 20 (elk hele uur)

++ Simone Borgstede heeft voor haar Stichting Tjitze Hesselius de Zonnehuispenning ontvangen. Deze zet zicht in voor het bestrijden van eenzaamheid bij ouderen.
++ We wonen in een creatieve gemeente als we afgaan op de 40 locaties waar je afgelopen weekend amateurkunst kon gaan zien. Startpunt was het Oude Parochiehuis in Mijdrecht en ook de Watertoten liet wat werk zien.
++ Wiet van der Velden is al 17 zeer betrokken bij Ab-Art en het Mondriaantheater. Hij dacht dat zijn afscheid klein zou worden, maar een verrassing werd het voor hem.AbcoudeBaambruggeCultuurGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisatelierroute kunstrondevenensimone borgstedetjitze hesselius


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×