Beleef Kerst op het Fort bij Nigtevecht

Alvast in de kerstsfeer komen? In het weekend van 16 en 17 december organiseert Natuurmonumenten ‘Kerst op Fort bij Nigtevecht’. Het fort wordt omgetoverd tot een echt kerstfort met kerstbomen, kampvuur, lichtjes, warme chocolademelk en glühwein.

Er is voor jong en oud van alles te beleven. Kom kijken naar de levende kerststal of doe mee met de OERRR-speurtocht in en om het fort. Zing mee met de kersttroubadour, beleef de Grote Boswachtersshow in de poterne of bezoek een mini-kindercollege van de fortwachter.

Doe mee met de winterse OERRR-speurtocht en ontdek de natuur én de geschiedenis van Fort bij Nigtevecht. Natuurmonumenten heeft allerlei spannende en leuke opdrachten uitgezet, die je langs alle mooie plekjes van het fort leiden. Alvast een tipje van de sluier: je gaat in ieder geval aan de slag om een kerstdiner voor vogels te maken. En uiteraard worden marshmallows of popcorn boven een vuurtje geroosterd.

Wil je meer over dieren in de winter weten? Kom dan naar de Grote Boswachtershow. Ben je juist geïnteresseerd in forten? De fortwachters vertellen je hier tijdens een mini-kindercollege van alles over. Ook leuk voor volwassenen!

‘Kerst op Fort bij Nigtevecht’ heeft alle ingrediënten om in de kerststemming te komen: een kerststal, lichtjes, muziek en veel gezelligheid. Kerst wordt vaak geassocieerd met lekker eten en drinken. Ook daarvoor kun je terecht op Fort bij Nigtevecht: warme chocolademelk met slagroom, glühwein, tosti’s, broodjes worst, etc.

‘Kerst op Fort bij Nigtevecht’ kun je op zaterdag 16- en zondag 17 december beleven van 11:00 tot 16:00 uur. Boek tickets via www.nm.nl/kerst-op-fort. Volwassenen betalen € 5 en kinderen € 2,50. Leden van Natuurmonumenten betalen € 3 respectievelijk € 1.

In verband met het beperkte aantal parkeerplaatsen is het belangrijk om van tevoren tickets te boeken. Kom je op de fiets, dan kun je ook kaarten aan de deur kopen!

 Kijk voor meer informatie op www.nm.nl/kerst-op-fort.AlgemeenCultuurDe Ronde Venenfort bij nigtevechtkerstnatuurmonumenten


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×