Klankreizen in het voorjaar van 2024

Op vrijdag 9 februari, 15 maart, 12 april, 10 mei en 7 juni 2024 wordt weer een aantal klankreizen gehouden van 20:00 tot 21:30 uur in gebouw De Schakel aan de Dorpsstraat 20 in Wilnis.

Tijdens een klankreis laat je jezelf meevoeren op de ontspannende werking van meditatieve klanken. Naast klankschalen en klankstaven wordt gespeeld op de udu, tongdrum, sjamanendrum, oceandrum en/of regenbuis. Dit alles wordt afgewisseld met stem- en natuurgeluiden, klein percussie, zacht tingelende koshi- en windchimes en meer.

Een klankreis is een aparte belevenis, die je ondergaat in rust. Heerlijk liggend op een comfortabele mat, vouwmatras of tuinstoelkussen, toegedekt met een warm plaid of in een slaapzak en eventueel nog een klein hoofdkussen (alles zelf mee te nemen). Je ervaart hoe trillingen van klanken je kunnen raken tot in je cellen en het diepst van je wezen. Behalve de ontspanning die het geeft, kan een klankreis losmakend en heilzaam werken. Ieder mens vibreert op zijn eigen unieke niveau, wat constant in beweging is. Zo kan elke klank, maar ook klankreis, weer anders ervaren worden.

Deelname bedraagt € 15 per persoon per keer. Kom je met 2 of meer personen, dan betaal je € 12,50 per persoon per keer.

Bijtijds aanmelden voor deze activiteit is raadzaam per e-mail via saligyogaenklank@gmail.com of kijk voor meer informatie op www.salig.nl.



AlgemeenDe Ronde VenenNieuwsklankreissalig


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×