Kinderen kunnen gratis reizen met de bus

Tijdens de kerstvakantie en in héél 2024 reizen kinderen t/m 11 jaar gratis met de bus en tram in de provincie Utrecht. Dit geldt voor alle bussen van Syntus Utrecht en alle bussen en trams van U-OV.

“Om kinderen laagdrempelig in aanraking te laten komen met het OV mogen ze gratis meereizen”, aldus Sharon Bolhuis, marketeer bij Syntus Utrecht. “Hierdoor is het nog makkelijker en leuker voor ouders, verzorgers en opa’s en oma’s om samen met de (klein)kinderen de mooie provincie Utrecht te ontdekken. Al is voor kinderen reizen met de bus vaak al een uitje op zich. Per volwassene mogen er maar liefst 3 kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee. De kinderen hebben dan geen vervoerbewijs nodig. Ze kunnen gewoon instappen, wel zo makkelijk! En natuurlijk reizen de allerkleinsten t/m 3 jaar altijd gratis mee”.

Kijk voor meer informatie op www.syntusutrecht.nl/kidsgratis.

Foto: Syntus UtrechtAlgemeenDe Ronde VenenEconomieGemeenteRegiokerstvakantiekinderen reizen gratis in bussyntus utrecht


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×