Natuur- en moestuinclub NME start in maart

In maart start de natuur- en moestuinclub bij NME-Centrum De Woudreus.  Hier beleven kinderen de natuur in en rondom de moestuintjes in de tuin van het NME-centrum. Ze werken met de grond, zaaien hun groenten, onderhouden hun tuintje, oogsten en eten ervan! Hierdoor maken ze kennis met het bodemleven en andere dieren die in en rondom de moestuin leven.

Met elke keer een andere creatieve werkvorm zoals knutselen, kleien of toneel spelen, wordt de natuurclub afgesloten. De club is er voor twee leeftijdsgroepen: één club voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en één voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Clara Timmermans van Paardenbloem Natuuractiviteiten begeleidt de clubs samen met het vrijwilligersteam van het NME-Centrum.

De start van de club voor de kinderen van 4 t/m 6 jaar is op woensdag 6 maart a.s. van 14:30 tot 16:15 uur, terwijl de kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar starten op 13 maart a.s. met dezelfde tijden als de andere club. Vervolgens zijn de clubs om de week tot aan de zomervakantie. Tijd: van 14.30 – 16.15 uur. De kosten zijn € 20 per kind voor de hele reeks.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.dewoudreus.nl. Ga daar naar de pagina ‘activiteiten’.

NME-Centrum De Woudreus ligt aan de rand van het Speelwoud, achter dorpshuis De Willisstee in Wilnis. De natuur- en moestuinclub wordt mogelijk gemaakt met subsidie van het project ‘Groen doet Goed’.

Woudreus_lente_zomer_21_6_2023AlgemeenDe Ronde VenenGemeenteNieuwsRegionatuur en moestuinclubnme centrum de woudreus

Meer in dossier natuur en moestuinclub

Meer in dossier natuur en moestuinclub


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×