Lucy Dijkman zorgt voor de muzikale intermezzo's

Cultuurcafé: licht op de polder

Op zondag 24 maart organiseert Stichting Cultuurpunt Ronde Venen van 15:00 tot 17:00 uur weer Cultuurcafé: licht op de polder. Dit keer vindt het Cultuurcafé plaats in ’t Oude Parochiehuis aan de Bozenhoven 152 te Mijdrecht.

Presentator Jeroen Dirks spreekt met zeven gasten over cultuuractiviteiten, financieringen en vrijwilligers bij verenigingen en stichtingen in De Ronde Venen. De interviews worden afgewisseld met muzikale intermezzo’s van Lucia Dijkman.

Willen cultuurorganisaties gezien en gehoord worden, dan moeten ze zich blijven vernieuwen op het gebied van marketing, publiekswervingen en optredens, wat veel vraagt van de interne organisatie. Hoe doen de aanwezige partijen dit, die allen een vrij lange historie kennen en wat zijn zoal de meest voorkomende knelpunten die ze tegenkomen? Hoe kunnen zij innoveren met blijvend enthousiasme?

De gasten die hierover van gedachten wisselen met elkaar zijn:
• Kees de Bree van Brassband Concordia Vinkeveen
• Aldert Kamp van het Straattheater de Ronde Venen in Mijdrecht
• Barbara van Ginkel van Muziekvereniging Viribus Unitis in Wilnis
• John Mayenburg van Muziekvereniging VIOS in Mijdrecht
• Cees van Uden (wethouder cultuur) van gemeente De Ronde Venen
• Guus Pengel van het VSBfonds
• Karlijn Vriend van LKCA en Rabobankverenigingsondersteuning

Jeroen Dirks praat niet alleen met de gasten, maar wendt zich ook tot de bezoekers.

Cultuur gaat ons allen aan. Nieuwsgierig geworden? Kom dan zondagmiddag 24 maart a.s. De toegang is gratis. Flyers liggen bij het gemeentehuis, bibliotheken en een aantal winkeliers in Mijdrecht. Cultuurcafé wordt twee keer per jaar gehouden op uiteenlopende locaties en met andere gasten en thema’s.

Kijk voor meer informatie op www.cultuurpuntrondevenen.nl.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenMijdrechtNieuwscultuurcafestichting cultuurpunt ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×