Deze week in nieuwsronde 11 (elk hele uur)

++   Het VLC in Vinkeveen is de zesde school in Nederland die met het Zweedse onderwijsmodel Kunskapsskolan werkt. Bij dit gepersonaliseerde onderwijs kiest de leerling elke week leerdoelen en heeft een persoonlijke coach die helpt bij die keuze.
++   Met maar liefst drie eigen kazen viel Kaasboerderij Van der Arend in de prijzen bij de Cum Laude kaaskeuring voor beste kazen.
++   Met het afbranden van De Meijert ruim 7 jaar geleden, verdween ook een groot podium uit De Ronde Venen. Bij Cultuurcaf√© bespraken ze afgelopen zondag de wens voor een nieuw op te richten cultuurcentrumCultuurGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveencultuurcafeveenlandencollegevlc


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×