Artist's impression van het nieuwe Argon-gebouw

Aftrap ambitieuze plannen SV Argon

Een nieuwe kantine, frisse kleedkamers en mooie aanpassingen op het gebied van duurzaamheid; dát zijn de (ver)nieuwbouwplannen van SV Argon. Woensdagavond 3 april wordt de start van dit grootse project feestelijk afgetrapt, wordt gepresenteerd hoe de plannen mogelijk worden gemaakt én wordt verteld hoe iedereen daar een bijdrage aan kan leveren.

De (ver)nieuwbouw van SV Argon is een ambitieus project waarvoor drie jaar is uitgetrokken. De bouwplannen zijn over verschillende fases verdeeld zodat sporters te allen tijde gebruik kunnen blijven maken van het gebouw, de kantine en de kleedkamers. Naar verwachting wordt de eerste paal voor de (ver)nieuwbouw rond 1 oktober van dit jaar geslagen en kan de vernieuwde accommodatie in 2027 worden geopend.

Voor de (ver)nieuwbouw is veel geld nodig. Daarom wordt – naast het aanschrijven van diverse subsidies en fondsen – een beroep gedaan op betrokken bedrijven en leden. Zij worden op allerlei manieren uitgenodigd om een bijdrage te leveren. Zo kunnen zij hun (bedrijfs-)naam verbinden aan bijvoorbeeld de heipalen, de fundering, de dakbedekking of de zonnepanelen en wordt hun gevraagd om het aanbieden van mankracht of materialen. Een grote financiële slag hoopt SV Argon te slaan met de lancering van haar eigen obligatiefonds. Deze financiële investering kan een rendement geven van maximaal 4%. Argon hoopt dat zo de (ver)nieuwbouw echt een project vóór en dóór de lokale gemeenschap wordt.

Woensdagavond 3 april geven wethouder Maarten van der Greft en SV Argon-voorzitter Michiel van Aken om 20:00 uur samen letterlijk het startschot voor de fondsenwerving van de (ver)nieuwbouw. Aanmelden voor deze kick-off kan via per e-mail via nieuwbouw@svargon.nl.

Bron foto: website SV ArgonAlgemeenDe Ronde VenenGemeenteNieuwsRegioSportbouwplannen argonkick offsv argon mijdrecht

Meer in dossier bouwplannen argon

Meer in dossier bouwplannen argon


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×