Extra voorstelling nostalgische films Mijdrecht

De kaartjes voor de filmmiddag met nostalgische films over Mijdrecht waren binnen een week uitverkocht. Daarom bieden de organisatoren van De Proosdijlanden een tweede mogelijkheid op zaterdagmiddag 13 april.  Ook dan is de voorstelling in gebouw De Rank aan de Prins Bernhardlaan 2 te Mijdrecht. De voorstelling begint om 13:30 uur.

Kaartjes voor deze extra voorstelling kosten € 4 en zijn te koop bij boekhandel Mondria in winkelcentrum De Lindeboom. De kaarten geven recht op toegang en een kopje koffie of thee.

De filmfragmenten over Mijdrecht betreffen beelden uit eind jaren vijftig tot zeventig met onder meer politiecontrole en brandweeractiviteiten, de verenigingen Sandow, OKK  en een KPJ (sportdag op oude Argon terrein). Beelden uit de jaren zestig en zeventig met Sinterklaas, Koninginnedag, de sloop van de gereformeerde kerk en sneeuw en ijs in 1984.

Ten slotte nog beelden uit de jaren rond de eeuwwisseling: straatbeelden, afzwemmen in het buitenbad en de eerste tv-uitzending van Midpoint Actueel over de presentatie van het boek over de verdwenen middenstand ‘Anders nog iets?’.

Het totale programma beslaat inclusief een pauze ruim twee uur. Een voorproefje van de films is te bekijken op www.proosdijlanden.nl.AlgemeenCultuurDe Ronde Venende rank mijdrechthistorische vereniging de proosdijlandennostalgische filmmiddag mijdrecht


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×