Bijzonder Straatheater

We kijken terug op een fraai Straattheaterfestival. Geniet van een impressie. Maar ook: houden we het festival in de komende jaren nog wel overeind?. Geniet nog even van een impressie van Michel Min.

Organisator Aldert Kamp krijgt er lichtjes van zijn ogen. “ik zie iedereen hier in de straat genieten. “Maar ik maak me toch wel zorgen om het Straattheater en cultuur in het algemeen. De animo om het festival te sponsoren wordt niet groter.” En dat zou eigenlijk wel moeten nu de professionele artiesten sinds corona een enorm hogere prijs vragen. Hij zucht er wat bij: “Het is  elk jaar weer schipperen of we er weer voldoende mensen en geld bijeen om het weer voor elkaar t krijgen.”

Aldert roept om te kijken naar hoe leuk een levendig dorp kan en moet zijn. “We zoeken dan ook Vrienden van het Straattheater, maar ook vrijwilligers.”AlgemeenCultuurDe Ronde VenenGemeenteMijdrechtNieuwsstraattheater


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×