Gelli plate workshop

Nieuw werk en workshop bij Zomerexpositie

De zomerexpositie van KunstRondeVenen blijft ook in augustus een bezoek waard. Om ook de laatste weken wat nieuws te kunnen laten zien, wisselen namelijk alle achttien kunstenaars op 9 augustus hun huidige werken om voor nieuwe creaties.

Sinds begin juli presenteert de galerie, gevestigd in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht, een diverse zomerexpositie. Deze is toegankelijk op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen van 12 tot 16 uur. Bezoekers kunnen genieten van tekeningen, schilderijen, beelden, glaswerken, keramiek en fotokunst. De deelnemende kunstenaars zijn aanwezig als gastvrouw of -heer en vertellen graag over hun werk. De toegang is gratis en vrijblijvend.

Kom je eigen kunstwerk maken

Op dinsdag 20 augustus vindt in de galerie opnieuw de populaire workshop ‘monoprinten’ met behulp van de gelli plate plaats. Een unieke kans om zelf een kunstwerk te maken. Inlopen en meedoen kan tussen 11 en 14 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De expositie zelf is nog tot en met 31 augustus te bezoeken. Kijk voor meer informatie over KunstRondeVenen, de kunstenaars en de workshops op www.kunstrondevenen.nl of de Facebookpagina van de kunstenaarsvereniging.



CultuurMijdrechtkunstkunstrondevenenworkshop


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×