Buiten schilderen met stichting paraplu

Wilnis – In de zomermaanden is er gelegenheid om vanuit Stichting Paraplu buiten te gaan schilderen. Onder leiding van docent Joke Reurings, kunnen deelnemers naar eigen waarneming een landschap schilderen of tekenen. De techniek is vrij naar eigen keuze. Zowel aquarel, acryl of houtskool zijn heel goed mogelijk.

Deze activiteit is geheel afhankelijk van de weersvoorspellingen. Voorlopig wordt gedacht aan twee dagen, eind mei en begin juni op donderdag- of zaterdagmiddag.

Als het weer het toelaat zou dat kunnen in week 22, 23 of 24. Tegen die tijd krijgen deelnemers persoonlijk bericht of de activiteit op een van deze dagen plaatsvindt. Vind je het avontuurlijk of gezellig om samen buiten te schilderen, schrijf je dan in. De cursus ‘buiten schilderen’ is voor iedereen toegankelijk.

Benodigdheden: een uitvouwbare kruk, schildersdoekje op veldezel of schilderspapier op stevige ondergrond, verf en penselen naar techniekkeuze en twee lege jampotten met deksel. Eventueel kan gebruik worden gemaakt van de grote atelierezels van Paraplu.

De twee lessen zijn dus op donderdag- of zaterdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur. Deelname kost € 24. Aanmelden kan via www.stichtingparaplu.nl. Hier is ook meer informatie te vinden.AbcoudeBaambruggeCultuurMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisCultuurde ronde venengemeente de ronde venenkunstrtv ronde venenzomer 2023


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×