Pand in Amstelhoek gesloten na drugsvondst

Pand in Amstelhoek gesloten na drugsvondst

Een woning aan de Amstelkade in Amstelhoek is vandaag gesloten na een drugsvondst. Burgemeester Maarten Divendal gaf hiertoe de opdracht nadat de politie tijdens een inval een grote hoeveelheid drugs, gereguleerde geneesmiddelen en wapens aantrof. Twee personen zijn hierbij aangehouden.

De politie kwam de zaak op het spoor na een voertuigcontrole, waarbij drugs werden gevonden. Het onderzoek leidde hen naar het pand aan de Amstelkade. Omdat de drugs werden vervoerd en gezien de omvang van de vondst, wordt vermoed dat het pand een rol speelt in een crimineel netwerk.

De eigenaar van het pand had de woning en bijbehorend schuurtje verhuurd, maar de huur is inmiddels beëindigd. De sluiting van het pand blijft van kracht tot 16 december.

Burgemeester Divendal benadrukt het belang van deze maatregel: “Om de ongewenste naamsbekendheid van het perceel binnen het criminele circuit te doorbreken en om de omgeving te beschermen is sluiting noodzakelijk. Op geen enkele wijze tolereren wij dit soort ondermijnende praktijken. De veiligheid van onze inwoners staat voorop.”



AmstelhoekNieuwsdrugscriminaliteitondermijning


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×