Rondleidingen voor het hele gezin bij Fort Waver-Amstel

Rondleidingen voor het hele gezin bij Fort Waver-Amstel

Deze herfstvakantie neemt Natuurmonumenten gezinnen mee op een spannend avontuur op Fort Waver-Amstel. Tijdens de gezinsrondleidingen ontdek je samen met de kinderen de geheimen van dit indrukwekkende fort, vol spannende verhalen en indrukwekkende geschiedenis. Het fort komt tot leven in een ervaring die zowel kinderen als volwassenen boeit.

De rondleiding is speciaal afgestemd op gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar. Luister naar verhalen over het leven op het fort, en ga ook zelf aan de slag met interactieve opdrachten. Kijk uit over het fort door een echte observatiekoepel, ontdek hoe granaten (replica) verplaatst werden, en ga op zoek naar vleermuizen in donkere gangen! Voor wie nieuwsgierig is naar het soldatenleven, krijg je een kijkje in hun dagelijks leven: waar ze sliepen, wachtten en zelfs hoe ze water als wapen gebruikten.

De gezinsrondleiding is een leerzaam én avontuurlijk uitje waar het hele gezin van kan genieten. Naast ouders zijn opa’s, oma’s en andere familieleden dan ook van harte welkom om mee te doen.



CultuurWaverveenfort waver amstelherstvakantienatuurmonumenten


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×