ONLINE BIJEENKOMST 'GOED SAMENSPEL MET ZORGPROFESSIONALS'

De Ronde Venen - Dinsdagavond 12 oktober organiseert Mantelzorg De Ronde Venen van 19:30 tot 21:30 uur de online bijeenkomst “Goed samenspel met zorgprofessionals”. Natalia Vermeulen, Adviseur en Mantelzorgcoach bij MantelzorgNL begeleidt deze bijeenkomst.

Als u zorgt voor een naaste kan er een moment komen dat de zorg te zwaar wordt en u de zorg moet gaan delen. Hierdoor blijft er ook nog ruimte om naast mantelzorger bijvoorbeeld ook partner of moeder te kunnen zijn. In deze workshop krijgt u tips en adviezen over hoe je wensen en gevoelens bespreekbaar kunt maken. Er wordt stilgestaan bij het belang van grenzen aangeven en tijd nemen om het juiste besluit te nemen. Dit gebeurt aan de hand van theorie, filmpjes, ervaringsverhalen en uiteraard uw inbreng. Er is ruimte om vragen te stellen en om met andere mantelzorgers ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden voor deze workshop kan, o.v.v. uw naam, telefoonnummer en woonplaats, per e-mail via mantelzorg@stdb.nl  of telefonisch op (0297) 230 280, en vraag dan naar Ester of Tanja. Na aanmelding krijgt u uiterlijk op de dag van de workshop zelf een e-mail met daarin de deelnamelink.

Mantelzorg De Ronde Venen is er voor alle mantelzorgers in De Ronde Venen en geeft ondersteuning bij de zorg voor een ander. Zorgt u voor iemand in uw omgeving en staat u nog niet ingeschreven? Inschrijven kan via het inschrijfformulier op www.mantelzorgderondevenen.nl.

Mantelzorg De Ronde Venen is onderdeel van Tympaan-De Baat.


advertentie