PLANTENACTIE SCOUTS JAN VAN SPEYK KOMT ERAAN

Mijdrecht/Wilnis - De scouts van de Jan van Speykgroep uit Mijdrecht zitten niet stil: de jaarlijkse plantenactie gaat door en deze editie met nieuwe elementen! 

Op 5, 6 en 7 mei a.s. staan de scouts weer voor de deur in Mijdrecht en Wilnis met een aanhanger vol met kleurige plantjes. De plantjes zijn gunstig geprijsd en de scouts brengen ze netjes bij de deur. Ze verdienen hiermee een zakcentje om zo hun leuke activiteiten te kunnen blijven doen.

Dit jaar bieden de scouts in samenwerking met Dierenspeciaalzaak van Zuylen, het Chocoladehuisje en Plantenbieb Mijdrecht, moederdagpakketten aan. Naast leuke en lekkere items uit die winkels kan één groot plantje naar keuze worden toegevoegd. Een mooi cadeautje voor maar € 7,50.

Ook nieuw is ‘plantbezorgd’: de mogelijkheid de perkplantjes te bestellen en thuisbezorgd te krijgen.

Door een beperkt aantal aanhangers en de korte tijd kunnen de Jan van Speykers niet overal komen. Daarom is, naast de verkoop in de wijken, ook elke actiedag verkoop bij de Scoutingboerderij aan de Oosterlandweg 2b in Mijdrecht. Iedereen is daar van harte welkom tussen 13:00 en 20:30 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

Het assortiment van de scouts bestaat onder andere uit klein perkgoed als afrikaantjes, lobelia’s, petunia’s, begonia’s, margrieten, verbena’s en alyssum. Ook zijn er hangende en staande geraniums, hangende petunia’s, Hollandse margrieten, paarse madeliefjes, bacopa, surfinia, sanvitalia en grootbloemige dubbele knolbegonia’s.

De absolute topper van de afgelopen jaren is de hanging basket met hangpetunia’s. De grote, volop en lang bloeiende pracht voor maar  € 10 is ook dit jaar weer verkrijgbaar. 

Kijk voor meer informatie over de Jan van Speykgroep, over de plantenactie en over 'Plantbezorgd' op www.janvanspeykgroep.nl


advertentie