RVB STELT VRAGEN OVER PARKEREN IN VINKEVEEN

De Ronde Venen - Ronde Venen Belang (RVB) heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van B&W over de parkeersituatie in Vinkeveen.

Parkeren in Vinkeveen wordt steeds lastiger op zonnige dagen. RVB heeft veiligheid hoog in het vaandel staan van haar verkiezingsprogramma.  Op mooie dagen, tijdens de vakantieperiodes en in de weekenden is Vinkeveen een trekpleister voor toeristen en natuurlijk voor onze eigen inwoners die willen recreĆ«ren.

De parkeerplaats bij Eiland 4 is snel vol en parkeren langs de Baambrugse Zuwe mag niet. Deze moet vrij blijven voor de hulpdiensten. Ook het parkeren langs de Botsholsedijk is een doorn in het oog van veel inwoners.

RVB heeft hierover schriftelijke vragen gesteld aan het college van B&W. Er zal nagedacht moeten worden over een structurele oplossing voor het parkeerprobleem rond de Plassen. "Hulpdiensten moeten bij calamiteiten altijd spoedig ter plaatse kunnen komen, dat geldt voor de persoonlijke veiligheid van ons allemaal" aldus RVB-raadslid Lyone van Vliet.

Naar verwachting zullen de vragen in de raadsvergadering van september 2022 door het college worden beantwoord.


advertentie