Tympaan-de baat zoekt vrijwilligers voor plusbus

De Ronde Venen – Tympaan-De Baat is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de PlusBus. Heeft u misschien één of twee dagen/dagdelen beschikbaar per week, en vindt u het leuk op stap te gaan met eenzame ouderen of vindt u het juist leuk om uitjes te bedenken voor de deelnemers? Dan is Tympaan-De Baat op zoek naar u.

De PlusBus is een dienst voor ouderen vanaf 55 jaar en voor mindervaliden, met het doel het voorkomen en tegengaan van eenzaamheid. Samen uitgaan of boodschappen doen is natuurlijk leuker dan alleen.

Een bezoek aan het museum, samen lunchen of naar het winkelcentrum: met de PlusBus komt u op de leukste plekken. Als begeleider haalt u samen met de chauffeur de mensen op en brengt u ze aan het eind van de activiteit weer thuis.

Als vrijwilliger van Tympaan-De Baat maakt u deel uit van een gezellig team, met jaarlijkse uitjes en borrels en natuurlijk regelmatig contact met collega-vrijwilligers en bijscholing.

Neem voor meer informatie contact op met Tympaan-De Baat op (0297) 230 280 of stuur een e-mail via m.white@stdb.nl.



AbcoudeBaambruggeMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnis55-plusserseenzaamheid bestrijdengemeente de ronde venenmindervalidenplusbusrtv ronde venentympaan de baatvrijwilligers gezocht

Meer in dossier 55-plussers

Meer in dossier 55-plussers


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×