Vios en van ekris samen sterk

Mijdrecht – “De vraag van de ondernemers om juist in deze tijden lokaal te kopen houdt ook in dat je lokaal moet steunen. Het is van belang dat ook de verenigingen blijven bestaan”, aldus Ferry van Ekris, die er geen moment over twijfelde om de Show- & Marchingband VIOS wederom voor een jaar te sponsoren.

Voor VIOS is het al geruime tijd geen makkelijke periode. Waar sportverenigingen nog beperkt door konden met trainen en onderlinge wedstrijden, is het bij de muziekvereniging al een poosje stil. Optredens kunnen niet doorgaan, maar ook kan er niet gerepeteerd worden.

Ook is er dit jaar geen Seizoenpresentatie of Taptoe in Mijdrecht. En met Koningsdag kunnen ze wederom niet de straat op. 

Van Ekris en John Mayenburg, voorzitter van VIOS, laten daarom bij de speciaal voor de Koningsdag-optocht geprepareerde auto met gebalde vuisten zien: ‘samen staan we sterk, samen gaan we corona overwinnen!’CultuurEconomieMijdrechtNieuwscoronaCultuurferry van ekrisgemeente de ronde venenjohn mayenburgMijdrechtrtv ronde venenshow marchingband viostaptoe mijdrechttoyota van ekris mijdrechtvios seizoenspresentatie


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×