Seniorenpartij op tour door de ronde venen

De Ronde Venen – Seniorenpartij De Ronde Venen gaat op tour door De Ronde Venen. Dinsdagavond 26 oktober a.s. is ze vanaf 19:00 uur aanwezig in dorpshuis De Vijf Bogen. Ze gaat dan in gesprek met inwoners uit Baambrugge en omstreken. Het centrale thema die avond luidt: hoe ervaren inwoners van Baambrugge het wonen in een kleine kern?

Tijdens deze avond kunt u in gesprek gaan met het bestuur en raadsleden van de Seniorenpartij over zaken die voor u van belang zijn. De Seniorenpartij is opgericht is in 2017. In maart 2018 heeft de partij voor het eerst meegedaan aan de gemeenteraadsverkiezingen. De huidige fractie bestaat uit twee raadsleden en een fractieassistent.

De partij heeft  de afgelopen periode aandacht gevraagd voor een seniorenbeleid, voor meer woningen en nieuwe woonvormen voor senioren, voor een veilige leefomgeving, voor beter groenonderhoud etc. De partij is tegenstander van de bouw van windmolens.

Raadsleden en bestuur zijn zeer benieuwd naar uw verhaal en zien uit naar de kennismaking met de inwoners van Baambrugge en omstreken.AbcoudeBaambruggeGemeenteNieuwsbaambruggedorpshuis de vijf bogengemeente de ronde venengemeenteraadsverkiezingen 2022politiekrtv ronde venenseniorenpartij de ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×