Inloopspreekuren geldpunt over gemeentepolis

De Ronde Venen – Het Geldpunt organiseert samen met gemeente De Ronde Venen en zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid inloopspreekuren over de Gemeentepolis 2022.

Heeft u een laag inkomen en bent u op zoek naar een andere zorgverzekeraar? Mogelijk komt u dan in aanmerking voor de Gemeentepolis 2022, die de gemeente De Ronde Venen te bieden heeft. Medewerkers van Zorg en Zekerheid vertellen graag meer over de inhoud en de mogelijkheden van de drie pakketten aanvullende verzekeringen.

De inloopspreekuren zijn op maandag 29 november van 13:30 tot 15:30 uur en op maandag 6 december van 13:30 tot 15:30 uur. Het adres van Geldpunt is Gebouw De Trekvogel aan de Karekiet 49 in Mijdrecht.

Vergeet niet het volgende mee te nemen: BSN-nummer van alle verzekerden, uw bankrekeningnummer en het polisblad van uw huidige zorgverzekering.

Aanmelden vooraf is niet nodig, wel wordt u gevraagd een mondkapje te dragen.

Heeft u nog vragen? Bel dan naar het Servicepunt op telefoonnummer (0297) 587 600 of per e-mail via geldpunt@stdb.nl.AbcoudeBaambruggeEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisaanvullende ziektekostenverzekeringgebouw de trekvogelgeldpuntgemeente de ronde venengemeentepolis 2022inloopspreekurenrtv ronde venensociaal domeinziektekostenverzekeringzorg en zekerheidzorgverzekering


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×