Vakantiegezinnen gezocht

Regio – Europa Kinderhulp zoekt vakantiegezinnen voor kwetsbare kinderen uit diverse Europese landen.

Elke zomer komen zo’n 25 kwetsbare kinderen uit verschillende Europese landen voor zo’n twee weken op vakantie bij Utrechtse gezinnen. Europa Kinderhulp ziet dit aantal graag groeien, zodat nog meer kinderen een onbezorgde vakantie kunnen beleven. Voor aankomende zomer zoeken zij nog nieuwe vakantiegezinnen in de provincie Utrecht voor kinderen uit o.a. Duitsland, Frankrijk en Nederland.

De vakantiekinderen komen uit gezinnen met sociale- en/of financiële problemen. Zij kunnen het goed gebruiken om even onbezorgd kind te kunnen zijn. Tijdens de vakantie gaat het dan ook niet om dure uitjes, maar om tijd en aandacht. Lekker een stuk fietsen, samen knutselen of een middagje zwemmen; het zijn de kleine dingen die het doen. Veel gezinnen nodigen jaren achtereen hetzelfde vakantiekind uit, waardoor een hechte band opgebouwd kan worden.

Door corona konden de reizen de afgelopen jaren niet allemaal doorgaan. Daarom zijn helaas wat vakantiegezinnen gestopt. Voor dit jaar zijn de perspectieven gunstig en is Europa Kinderhulp op zoek naar nieuwe vakantieouders in Utrecht! Lijkt het u leuk om deze zomer een kwetsbaar kind een onbezorgde zomer te geven? Kijk dan op www.europakinderhulp.nl voor meer informatie.AbcoudeBaambruggeCultuurGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilniscoronaeuropa kinderhulpgemeente de ronde venenrtv ronde venenvakantegezinvakantiekinderen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×