Bevrijdingsfeest voor alleengaande ouderen

De Ronde Venen – Op 12 mei a.s. organiseert de Stichting Tjitze Hesselius een Bevrijdingsfeest voor alleengaande ouderen uit De Ronde Venen. Deze keer is men tussen 14:00 en 16:15 uur te gast bij het Restaurant van de Bowling aan de Ontspanningsweg 1 in Mijdrecht.

Komende week is het 76 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd na de Tweede Wereldoorlog. Velen herinneren zich deze tijd nog. Vooral de muziek uit die tijd brengt deze herinneringen ongetwijfeld terug. Daarom is er een spetterend optreden van de D-Day-revival-Band of 4 Brothers.

Alle alleengaande ouderen uit De Ronde Venen zijn van harte welkom om onder het genot van een High Tea te luisteren en mee te zingen. De muziek van Vera Lynn, Glenn Millers Orchestra en de Andrew Sisters nodigen misschien zelfs uit om een dansje te wagen.

Volgens Simone Borgstede, die de activiteit namens de Stichting Tjitze Hesselius organiseert, is de behoefte voor het organiseren van activiteiten onverminderd groot. “Juist nu kunnen mensen elkaar weer ontmoeten en nieuwe contacten opbouwen. Samen iets doen is altijd leuker dan alleen. Hieraan hoop de stichting bij te dragen. Komende zomer staan er weer een aantal feestjes en activiteiten op de agenda. Komende weken volgt via de website, social media en uiteraard de lokale media meer informatie over het programma.”

De activiteiten zijn gratis, maar aanmelden is verplicht, waarbij geldt vol=vol. Aanmelden kan via info@tjitzehesselius.nl of via een van de Servicepunten in de gemeente. U kunt daar langsgaan of even bellen op (0297) 58 76 00.

Het is mogelijk thuis opgehaald te worden als u niet op de fiets of lopend bij de Bowling kunt komen. Vergeet dan niet om uw adres en telefoonnummer door te geven bij het aanmelden. U ontvangt dan bericht over hoe laat u wordt opgehaald.

Kijk voor meer informatie op www.tjitzehesselius.nl.AbcoudeBaambruggeCultuurMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisalleengaande ouderenbevrijdingsfeestbowling mijdrechtCultuurd day revival band of 4 brothersgemeente de ronde venenrtv ronde venenstichting tjitze hesselius


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×