'zomerschool de upgrade groot succes'

De Ronde Venen – Speciaal voor basisschoolleerlingen die een duwtje in de rug konden gebruiken op het gebied van taal, rekenen, sociale vaardigheden of de motorische ontwikkeling, bood Jongerenwerk De Ronde Venen ook deze zomervakantie weer Zomerschool De Upgrade aan.

Maar liefst 31 jongeren uit De Ronde Venen deden mee! Van 8 tot en met 19 augustus kregen de leerlingen bijles onder leiding van enthousiaste vrijwilligers. Ter afsluiting van de Zomerschool ging de hele groep gezellig een dagje weg naar Duinrell.

Dit jaar lag de focus met de Zomerschool uitsluitend op leerlingen van de bovenbouw van de basisschool met een leerachterstand: de groepen 6, 7 en 8. Naast de vakken taal en rekenen werd ook gericht gewerkt aan sociale vaardigheden en de motorische ontwikkeling van de kinderen d.m.v. sport en spel in de middag en begeleiding in kleine groepjes.

Het Jongerenwerkteam is dankbaar voor de inzet en gezelligheid van alle jongeren die hebben deelgenomen en de vrijwilligers die hebben geholpen.AbcoudeBaambruggeMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisbasisonderwijsgemeente de ronde venengroep 6groep 7groep 8jongerenwerk de ronde venenmotorische ontwikkelingonderwijsrekenenrtv ronde venensociale vaardighedentaalzomerschool de upgrade


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×