Interactieve workshop over liefdevol grenzen stellen

De Ronde Venen – Donderdagavond 22 september a.s. organiseert Ouders Lokaal een interactieve workshop voor ouders die willen leren hoe je positief je grenzen kan stellen.

Je had het niet één maar zelfs twee keer aangekondigd: dat het bijna tijd was om naar school te gaan. Of om te gaan eten, te stoppen met gamen of te vertrekken naar sport. Want je wilde zo graag dat het gezellig bleef. En daarom had je zo je best gedaan om te voorkomen wat nu toch was gebeurd: een boos en mokkend kind, jij geïrriteerd en de sfeer tussen jullie op een dieptepunt.

Soms kan de moed je in je schoenen zakken als je kind niet wil, wat jij wilt. Bijvoorbeeld omdat jij vindt dat je kind voldoende snoep heeft gehad, genoeg tijd heeft doorgebracht op de tablet of omdat je wil vertrekken. Hoe blijf je dan bij je standpunt en houd je het tegelijk nog gezellig?

Tijdens de interactieve workshop ‘liefdevol grenzen stellen’ leer je een techniek om aan je grens te kunnen vasthouden in een positieve sfeer. Daarnaast oefen je samen met andere ouders deze techniek, zodat je dit meteen na de workshop al bij je kind(eren) kunt inzetten! Voor blijere kinderen, een ontspannen jij en vaker rust in huis!

De workshop wordt begeleid door Leonie Aalders, moeder van een tweeling. In het dagelijks leven coacht Leonie ouders en kinderen in haar eigen praktijk ‘Anders kijken naar je kind’. Daarnaast schrijft zij blogs over de struggles van het ouderschap en organiseert zij allerlei workshops. Tijdens deze avond zal zij haar ervaringen als moeder en als coach delen. 

De workshop vindt op 22 september van 20:00 tot 22:00 uur plaats in de Bibliotheek Mijdrecht. Deelname is gratis na aanmelding via de website van Ouders Lokaal. Voor meer informatie kan een e-mail worden gestuurd via info@ouderslokaal.nl.AbcoudeBaambruggeMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisanders kijken naar je kindbibliotheek mijdrechtgemeente de ronde veneninteractieve workshopleonie aaldersliefdevol grenzen stellenouders lokaal de ronde venenrtv ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×