Gratis toneelvoorstelling voor mantelzorgers

De Ronde Venen – Maandag 14 november a.s. zijn mantelzorgers van harte welkom bij de theatervoorstelling ‘De Mantelzorgmonologen’ in De Boei in Vinkeveen. Deze gratis voorstelling wordt mantelzorgers aangeboden door gemeente De Ronde Venen en Mantelzorg De Ronde Venen, vanwege de Week van de Mantelzorg. De voorstelling start om 19:30 uur en duurt tot ca 21:30 uur. De Inloop is van 19:00 tot 19:30 uur.

Tijdens de voorstelling maakt de bezoeker op indringende wijze kennis met drie verschillende mantelzorgers: een jonge mantelzorger, een werkende mantelzorger en een oudere mantelzorger. De ‘Mantelzorgmonologen’ is gebaseerd op verhalen van mantelzorgers. Het publiek kruipt als het ware in de huid van de mantelzorger. Wat beweegt hen? Wat zijn hun wensen en behoeften? Waar lopen ze tegenaan? Wat doet het met je als je als mantelzorger 24/7 bezig bent, fysiek en mentaal?

De voorstelling duurt 45 minuten en aansluitend is er een interactief deel met de zaal. Na afloop wordt de aanwezigen een non alcoholisch drankje aangeboden en kunnen zij op informele wijze kennismaken met elkaar en de acteurs.

Aanmelden kan per e-mail met daarin uw NAW-gegevens via mantelzorg@stdb.nl of telefonisch op (0297) 230 280 (vraag naar Tanja of Ester).

Bent u mantelzorger maar heeft u zich nog niet ingeschreven, kijk dan eens op www.mantelzorgderondevenen.nl. Hier vindt u ook een inschrijfformulier. U wordt dan geïnformeerd over activiteiten, ontvangt 3 keer per jaar het magazine Mantelkracht. Woont de zorgvrager in De Ronde Venen dan ontvangt u ook het mantelzorgcompliment van de gemeente.

Geplaatst door: Ferry MulderAbcoudeBaambruggeCultuurGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisde boei vinkeveende mantelzorgmonologengemeente de ronde venenmantelzorgmantelzorg de ronde venenmantelzorgcomplimentmantelzorgerrtv ronde venentheatervoorstellingverhalen van mantelzorgerszorg


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×