Een 'Vreselijk Vieze Voorstelling' voor kinderen

Zondag 24 maart kun je met het hele gezin gruwelen in De Boei in Vinkeveen. Sabrina en Dennie wassen netjes hun handen, checken hun schoenen op hondenpoep en springen echt niet in de modder voordat ze in hun kostuum stappen. Zij spelen ‘De Vreselijk Vieze Voorstelling’ voor kinderen vanaf 6 jaar. Of… nou ja, dat proberen ze. Met wasknijpers om hun neus en Mr. Muscle in de aanslag openen ze weifelend het script. Maar hoe proper zij ook beginnen, het is de vraag of zij zonder remsporen uit deze supersmerige show komen.

Wie wil weten hoe het verder gaat: Sabrina en Dennie maken zich klaar voor een spannend sprookje over een moedige held die zich dapper door een walgelijke wereld manoeuvreert. Een wereld vol broccoli, bruine bananen, beenhaar, okselzweet, open wonden en pissebedden. En nog veel meer waar we het eigenlijk liever niet over hebben.

Bacteriën: Die zijn het ergst want ze zijn overal. Bah. Ondertussen vraagt Sabrina zich af hoe het in vredesnaam kan dat sommige mensen champignons lekker vinden. Dennie beweert dat mensen aan de andere kant van de wereld kakkerlakken eten. Maar kunnen ze het wel vies vinden als ze het nooit hebben geprobeerd? En kan iets dat vies is, niet tegelijkertijd lekker zijn? Schimmels zijn natuurlijk het meest walgelijke ooit, maar als je er goed naar kijkt zijn ze… prachtig?! Rillingen gaan over hun rug terwijl ze schaterlachen om de wonderlijke wereld van schimmels, spinazie en spinnen.

‘De Vreselijk Vieze Voorstelling’ wordt gespeeld door een wisselende cast. Dit keer komen Lucien Rentmeester en Rosita Segers. De voorstelling start om 15:00 uur.

Kaartjes kosten € 8,50 en zijn te bestellen op www.cultuurhuismijdrecht.nl.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuwscultuurhuis mijdrechtde boei vinkeveende vreselijk vieze voorstelling


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×