Cultuurhuis mijdrecht presenteert poppentheater

Mijdrecht – Het CultuurHuis Mijdrecht organiseert op zondag 2 april a.s. in ’t Oude Parochiehuis in Mijdrecht de voorstelling ‘Ollie Trollie reist naar de sterren’ van poppentheater ‘De vliegende koffer’.

Ollie Trollie wil dat zijn opa Bollie Trol met hem speelt. Maar opa is druk met zijn grote liefhebberij; kijken naar de sterren en de maan. Ollie loopt mopperend weg. Dan ontdekt hij tot zijn grote schrik dat zijn opa er niet meer is….
Waar is opa Bollie Trol? In de ruimte? Tussen de sterren? Op de maan? Lukt het Ollie omzijn opa te bereiken en het weer goed te maken? Een prachtig gelaagd verhaal, met subtiel spel, humor en ontroering.

In haar derde voorstelling presenteert CultuurHuis Mijdrecht op zondagmiddag 2 april poppentheater voor kinderen vanaf 4 jaar. De voorstelling vindt plaats in ’t Oude Parochiehuis aan de Bozenhoven 152 in Mijdrecht. De voorstelling begint om 14:30 uur. Kaartjes kosten € 10, plus 75 cent servicekosten. De kaartjes zijn te koop op www.cultuurhuismijdrecht.nl.

De voorstelling ‘Ollie Trollie reist naar de sterren’ wordt gespeeld door poppentheater ‘De vliegende koffer’. Zij brengen sfeervol en humoristisch poppentheater met mooie vilten poppen, die voor herkenning en een vleugje ontroering zorgen.

De Stichting CultuurHuis Mijdrecht wil culturele activiteiten bevorderen door het organiseren van evenementen en/of activiteiten en door het stimuleren van initiatieven hiertoe. De stichting richt zich specifiek op Mijdrecht en wil voor elkaar krijgen dat ook in Mijdrecht een eigen cultuurhuis komt.

Kij voor meer informatie op www.cultuurhuismijdrecht.nl of stuur een e-mail via info@cultuurhuismijdrecht.nl.

Geplaatst door: Ferry MulderCultuurEconomieMijdrechtNieuwsCultuurcultuurhuis mijdrechtde ronde venengemeente de ronde venenoude parochiehuis mijdrechtrtv ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×