Deze week in nieuwsronde 8 (elk hele uur)

++ Stemmen voor de Provinciale Staten, maar wat doet de provincie nou eigenlijk? Een verhelderende reportage.
++ Het Spoorhuis in Vinkeveen is tweemaal per maand ook filmhuis. Voor de liefhebber van de kleinere film een mooie halte.
++ Maar liefst 3 stemkaarten lagen er op de mat voor de verkiezingen van 5 maart. Voor Provinciale Staten, het Waterschap en voor het referendum gemeentehuis. Welke vinden Rondeveners het belangrijkste?
++ Is het referendum over de plaats van het nieuwe gemeente wel een goed idee?AbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisprovinciale statenspoorhuis vinkeveenvervolgproces gemeentehuis referendumwaterschapsverkiezingen 2023


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×